joi, 14 iunie 2012

Angry Birds Space


Rovio Mobile a lansat primul trailer de promovare pentru noul joc Angry Birds Space. Noua versiune a jocului promite să aducă o serie de schimbări care să îmbunătățească experiența utilizatorilor. De altfel, în acest sens, noul Angry Birds Space a fost realizat în parteneriat cu NASA și Național Geographic.
Trailer-ul îl arată pe astronautul NASA Don Pettit, care se află se Stația Spațială Internațională, explicând cum s-ar comporta jocul în condiții de gravitație zero.
Foarte multe detalii în ceea ce privește jocul încă nu au fost făcute publice. Cu toate acestea, după cum reiese și din titlu dar și din trailer-ul de promovare, Angry Birds Space va permite utilizatorilor să joace  în modul de gravitație zero.
Trailer-ul  vorbește și despre alte aspecte pe care le va aduce noul Angry Birds și oferă și câteva secvențe din joc. Videoclipul explică modul în care se vor comporta obiectele în condiții de gravitație zero. De asemenea, aflăm că Angry Birds Space va avea 60 de niveluri, va oferi mai multe niveluri bonus secrete, va aduce mai multe tipuri e păsări care vor avea mai multe abilități.
Trailer-ul oferă și informații în ceea ce privește platformele pe care va putea rula noul Angry Birds. Acesta va fi disponibil pentru MAC, iOS, PC și Android. De asemenea, trebuie amintit și faptul că această versiune Angry Birds va primi în mod frecvent update-uri gratuite. Noua versiune a jocului depășește, cel puțin aparent așteptările fanilor jocului iar vestea bună este că aceștia nu mai au mult de așteptat până să poată încerca experiența Angry Birds Space în condiții de gravitație zero.
Cei de la Rovio nu glumeau atunci când au anunţat că vor colabora cu NASA pentru lansarea şi promovarea noului Angry Birds Space. Astfel, pentru cel mai nou trailer al jocului, finlandezii au apelat la Don Pettit, astronaut NASA pe Staţia Spaţială Internaţională.
Acesta a realizat o simpatică prezentare a jocului, bazată pe analogia dintre comportamentul obiectelor in condiţii de gravitaţie zero şi noile mecanici de joc din Angry Birds Space. Bineînţeles, nu lipsesc nici secvenţele de gameplay.
Angry Birds Space va fi livrat cu 60 de niveluri, noi tipuri de păsări, noi abilităţi, niveluri bonus secrete, toate gândite în jurul noilor mecanici de joc. De asemenea, jocul va primi update-uri gratuite în mod frecvent şi va fi bazat pe micro-tranzacţii.

Un comentariu: