miercuri, 6 iunie 2012

Top aplicaţii iPhone 4S – Cele mai bune aplicaţii pentru iOS


Read it later

Dacă ai o conexiune limitată la internet, Read It Later este una dintre aplicaţiile care nu ar trebui să-ţi lipsească de pe iPhone 4S. Aceasta îţi permite să downloadezi pagini web şi să le citeşti mai târziu, fie în formatul original, dar fără reclame, fie doar în format text, ca pe o carte. În plus, aplicaţia este ideală pentru articolele lungi, pe care vrei să le citeşti în mai multe “reprize”.

Dropbox

Într-o epocă în care folosim tot mai multe dispozitive electronice, o aplicaţie care să sincronizeze uşor şi rapid fişierele este ideală. Dropbox este un serviciu care probabil nu mai are nevoie de nicio prezentare, iar aplicaţia pentru iPhone îţi permite facilităţi similare cu cea desktop: accesarea fişierelor sharuite, descărcarea lor sau chiar vizualizarea lor directă.

Wikipanion

Wikipanion este aplicaţia iPhone pentru Wikipedia, enciclopedia online care îţi oferă informaţii despre… orice. Comparativ cu versiune mobilă a site-ului, aplicaţia are câteva funcţii suplimentare precum salvarea anumitor pagini, căutare în articol şi furnizarea articolului pe Twitter, care sunt mai bine integrate. În plus, nu există reclame.

Twitter

Dacă tot am adus vorba despre Twitter, să vorbim şi despre aplicaţia dedicată iPhone pentru această reţea socială. Este vorba despre fostul Tweetie, aplicaţia cumpărată de Twitter care a fost rebranduită. Principala schimbare este că aplicaţia a devenit gratuită, în rest păstrând aceeaşi direcţie: interfaţă facilă, numeroase opţiuni şi suport pentru mai multe conturi.

Facebook

Evident, şi reţeaua de socializare Facebook are aplicaţie pentru iPhone, iar aceasta tinde să fie mai uşor de utilizat decât versiunea desktop. Prin intermediul paginii de start ai acces rapid la cele mai importante secţiuni ale site-ului (feed-ul de noutăţi, notificări, mesaje etc), inclusiv la pagini de brand.

Tuneln Radio

Îţi place să asculţi muzică la telefonul mobil, însă nu ai o colecţie personală? Atunci probabil că trebuie să foloseşti aplicaţia TuneIn Radio, care îţi oferă acces la peste 50.000 de posturi de radio din întreaga lume. În plus, aplicaţia poate fi utilizată şi pe post de alarmă pentru telefon.

Converter Plus

Aplicaţia Converter Plus îţi oferă o gamă dioversificată de convertoare: de la cele valutare, până la transformările banale din diverse unităţi de măsură (temperatură, volum, distanţă etc), dar şi un calculator care estimează costurile unui împrumut bancar pe bază mai multor parametri.

Stanza

Dacă îţi place să citeşti, Stanza este una dintre cele mai bune aplicaţii, pentru că este compatibilă cu formatele epub şi PDF şi îţi permite să transferi propriile cărţile electronice pe telefon. De asemenea, ai acces la resurse de cărţi electronice disponibile pe internet, o bună parte dintre acestea fiind gratuite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu